Telefon programari: 0764.800.048, 031.436.10.59

Bd. 1 Decembrie 1918, nr.51, bl. J38, sc. C,ap.32 - parter Bucuresti, Sector 3 Vezi locatia

Implante dentare

Ati cautat ‘implante dentare’?

O greseala frecvent intalnita cand potentialii sau clientii nostri vor sa gaseasca informatii si preturi despre implantul dentar este de stabilire a formei de plural pentru “implant” acestia considerand ca “implante dentare” este forma corecta. Nu este nicio rusina sa gresesti, oricand poti corecta aceste mici erori. Forma de plural corecta pentru “implant” nu este “implante” ci “implanturi”.
Folosim unele dintre cele mai bune si mai folosite ‘implante’ la nivel international, produse importate direct de la producator din Israel, Coreea de Sud si Germania, toti producatori renumiti, sub numele de produse-firma Alpha Bio, Megagen sau Bredent
Clinica DentalCrownHealth are experienta indelungata in toate serviciile stomatologice inclusiv pe partea de implantologie unde am avut numeroase lucrari si interventii de succes in ultimii ani.
Competenta, ambianta prietenoasa, preturile si modul de lucru ne recomanda in topul prestatorilor de profil pe partea de Implanturi dentare si in general pe domeniul in care activam. Am invatat mult din experienta, din discutiile cu colegii si alte clinici stomatologice partenere si permanenta informare cu materiale din strainatate.