Telefon programari: 0764.800.048, 031.436.10.59

Bd. 1 Decembrie 1918, nr.51, bl. J38, sc. C,ap.32 - parter Bucuresti, Sector 3 Vezi locatia

Oferte speciale

Click pe poza.

Ultimele cazuri

Click pe poza.

Avantajele implanturilor

Click pe poza.

Extractie si implant

Click pe poza.

Fast & Fixed

Extractie, inserare implant si punte fixa intr-o singura zi. Detalii

Aditii osoase

Corectarea defectelor osoase si a crestelor deficitare Detalii

Sinus lift

Ridicarea sinusurilor maxilare in vederea inserarii implanturilor
Detalii

Sterilizare

Norme europene de sterilizare si preventie a infectiilor
Detalii

Efectele negative ale pierderii dintilor:

 

De multe ori pierderea dintilor nu constituie o problema pentru pacient pana la aparitia efectelor negative. Initial osul se retrage, dintii vecini se inclina, apar probleme de masticatie si digestie. Acum, cu ajutorul implanturilor dentare avem o solutie sigura de inlocuire a dintilor lipsa. Implantul dentar are forma unei radacini de unde si denumirea de “Radacina artificiala”. Radacinilor artificiale au rol de suport pentru lucrarile dentare.

 

Mai jos veti gasi cele mai frecvente intrebari despre implantul dentar:

Ce sunt implanturile si ce rol au ?

Sunt radacini artificiale fabricate din titan. Ele inlocuiesc radacinile dintilor lipsa fiind plasate in os unde nu mai avem dinti. Scopul lor este crearea de “legaturi” pentru a realiza lucrari dentare fixe. Cercetari stomatologice si implantologi de renume recomanda acest material, titanul, datorita rezistentei in timp, a duritatii si cel mai important datorita bio-compatibilitatii sale. Astfel, prin insertia unei astfel de radacini artificiale din titan, implantul se va integra usor in os si va fi foarte rezistent.

Ce preturi practicam si cat costa un implant dentar ?

DentalCrownHealth este unul dintre putinele cabinete unde avem preturi implanturi dentare sub cea mai buna oferta disponibila in Romania. Atat preturile cat si promotiile disponibile aproape pe intreaga durata a anului fac ca produsele noastre sa fie ieftine si in acelasi timp fara rabat de calitate. DentalCrownHealth este unul dintre cabinetele de top din Bucuresti, preturi excelente, conditii avantajoase pentru clienti, per total un serviciu cu totul ieftin avand in vedere satisfactia finala a clientului. Pentru promotii. Pentru oferte si preturi implanturi dentare Personalizate va rugam sa sunati la cabinet, in orice moment pe durata programului de lucru. Pentru alte detalii legate de preturi puteti accesa pagina dedicata unde puteti gasi mai multe informatii despre Costuri : Click Aici. Cine vrea sa afle ce pret are un implant dentar poate sa-si intrebe cunoscutii despre evolutia danturii lor din momentul in care au avut dinti lipsa. Au asteptat, au asteptat, s-au chinuit si in final au fost obligati doar sa cheltuiasca mai mult pe servicii dentare.

Din ce este format :

Are urmatoarele componenete:

  • Implantul propriu-zis care este similar radacinii dentare
  • Bontul protetic care este similar unui pivot pe un dinte natural
  • Coroana de acoperire care este similara unei lucrari pe dintii naturali

In cursul tratamentului se mai folosesc o serie de componente intermediare necesare vindecarii gingiei si realizarii lucrarii protetice si acestea sunt: implant analog, surubel, bont de vindecare, conformator gingival, cape de plastic cat si o serie de cheite speciale.

Recomandarile implanturilor:

Implantul se foloseste atunci cand dorim sa inlocuim un dinte lipsa indiferent de cauza care a dus la pierderea acestuia (avansarea procesului carios, parodontopatie, avulsie accidentala). Interventia de inserare trebuie realizata cat mai repede postextractional pentru a nu pierde din osul alveolar care se resoarbe si cu 30 % in primul an dupa extractie. In clinica DentalCrownHealth© am implentat tehnici operatorii de exceptie preluate si invatate de la implantologi de renume din strainatate motiv pentru care toate lucrarile noastre sunt mult mai rezistente in timp.

Pacientii fara niciun dinte pot beneficia de o lucrare fixa ?

In situatia in care pacientul nu mai are niciun dinte singura solutie pentru realizarea unei lucrari fixe este cea sprijinita pe implanturi dentare. Nemaiavand dinti , sau avand dinti doar in fata nu se mai pot face “punti dentare”. Prin inserarea de “radacini artificiale” realizam legaturi, astfel incat sa se poate realiza o lucrare fixa. De multe ori terapia prin implanturi dentare este singura solutie pentru o lucrare ce nu se da jos noaptea.

Cate implanturi sunt necesare unui pacient edentat total pentru o lucrare fixa.

Pentru a realiza o lucrare fixa sunt necesare cel putin 4 implanturi la mandibula si 6 la maxilar. In general cu cat mai multe cu atat un suport mai bun pentru lucrarea fixa. Fortele masticatorii sunt transmise direct implanturilor . Cu cat forta este impartita la mai multe cu atat mai putin exista riscul de suprasolicitare. Pentru astfel de lucrari mai complexe si deci mai costisitoare pentru pacienti, clinica stomatologica DentalCrownHealth© vine cu preturi promotionale, cu evaluari gratuite, cu planuri tarifare adaptate sau chiar esalonare. Dati-ne un telefon, va program pentru o evaluare, timp in care discutam despre optiunile stomatologice de tratament disponibile.

Cantitatea de os disponibila este esentiala in tratamentul cu implanturi ?

Osul de asmenea are de suferit, la pacientii cu dinti lipsa. In timpul masticatiei prin intermediul dintilor osul primeste stimuli functionali. In urma pierderii dintilor osul nemaifiind stimulat fiziologic in timpul masticatiei incepe sa se resoarba intr-un ritm rapid. Astfel ca in primul an de la extractie osul se retrage cu 4-5 mm la maxilar si 2-3 mm la mandibula si asta doar in primul an. Unterior osul se retrage intr-un ritm mai lent dar continuu ajungandu-se in timp la resorbtii accentuate si neuniforme ale campului protetic. In acest caz realizarea unor lucrari dentare si proteze devine extrem de dificila. Cum am spus anterior, tehnicile din domeniul implantologiei au evoluat mult, modelele si materialele la fel, astfel ca acum putem rezolva mai usor probleme mai complexe, dar in final tot trebuie sa aveti os sanatos cu densitate buna pe care sa fixam implantul.

Ce fel de anestezie se foloseste ?

  Fiind o interventie de mica amploare nu este necesara realizarea anesteziei generale. Anestezia locala, la fel ca in cazul unei extractii este suficienta pentru a nu simti nimic.  Pacientul este constient insa nu simte durere, interventia fiind similara unei extractii dentare simple. Indiferent de modelul implantului, de materialul din care este realizat, sau de tehnica operatorie abordata, anestezia va fi tot la nivel local.

Cat timp dureaza interventia?

Interventia poate dura intre 45 de minute si 2 ore in functie de complexitatea cazului si a numarului de implanturi introduse.

In cat timp se realizeaza lucrarea ?

De cele mai multe ori se realizeaza in cateva zile o lucrare provizorie. Pentru a realiza lucrarea finala este necesar un timp de vindecare care depinde de calitatea osului. In medie dureaza 3 luni la mandibula si 5 luni la maxilar. In cazuri complexe care presupun aditii si remodelari osoase perioada se poate prelungi pana la 8 luni – 1 an.

In functie de caz se pot realiza mai multe lucrari dentare provizorii si in aceeasi zi.

Exista riscul de respingere ?

Radacinile artificiale sunt fabricate din titan, titan folosit in medicina generala in foarte multe domenii: ortopedie, neurochirurgie, cardiologie etc. este vorba despre acelasi metal foarte bine acceptat de catre organismul uman. Biocompatibilitatea conferita este foarte ridicata si datorita acestei proprietati a acestui material el este folosit in multe domenii ale chirurgiei, in ortopedie, in neurochirurgie, etc.

Este acceptat dar asta nu inseamna ca el nu se poate pierde prin alte mecanisme. Principalul factor este cel bacterian dat de microbii care se afla in saliva si care vin in contact cu lucrarea. In lipsa unei igiene corespunzatoare microbii ajung la implant rezultand pierderea lui. Pentru a preveni acest lucru sunt necesare controale si igienizari periodice. Cu toate acestea nu trebuie sa intelegeti ca pierdeti insertia daca nu va spalati astazi pe dinti, doar ca va recomandam cu caldura o buna ingrijire a cavitatii bucale, ingrijire ce va va feri de viitoare pierderi de dinti, etc.

Se pot pune implanturi la pacientii cu parodontoza ?

La pacientii cu parodontoza este necesara initial tratarea bolii parodontale si ulterior inserarea acestora.

Pivotul dentar este similar cu implantul dentar ?

Nu, pivotul dentar este utilizat, cand radacinile sunt sanatoase, pentru a reface coroana dintelui si ulterior sa se realizeze o lucrare dentara. Implantul este folosit pentru a inlocui radacinile dintilor extrasi. Pe acesta se insurubeaza un bont similar pivotului dentar. Asadar, implantul dentar este similar radacinilor si pivotul dentar este similar bontului protetic.

Sunt indicate la persoanele in varsta ?

Se pot insera la orice varsta dupa 18 ani. Nu exista limita superioara de varsta. Conditiile nesecese sunt: stare generala de sanatate fizica si mentala buna, os alveolar disponibil suficient, lipsa bolilor grave.

Sunt indicate implanturile la copii ?

La copii sunt indicate dupa varsta de 18 ani. La aceasta varsta cresterea oaselor maxilare este definitivata, aspect important in tratamentul edentatiilor la copii. Un alt aspect important in tratamentul edentatiilor la copii este posibilitatea tratamentului ortodontic care de multe ori poate rezolva lipsa unuia sau mai multor dinti.

La persoanele cu diabet se pot introduce implanturi dentare ?

Diabetul este o afectiune tot mai des intalnita in zilele noastre. Diabetul cauzeaza o intarziere in vindecarea gingiei si osului din jurul implantului.

In general nu sunt probleme la persoanele care urmeaza un tratament si tin glicemia sub control.

Interventia chirurgicala de inserare se va realiza doar cu acordul medicului diabetolog.

Valori normale glicemie: 73 – 110 mg/dl pe nemancate, iar valoarea anormala a glicemiei este peste 126 mg/dl. In general orice interventie chirurgicala este contraindicata la pacientii cu glicemie de peste 120mg/dl.

Pacientii care urmeaza un tratament corespunzator si un regim alimentar corect au un risc scazut de aparitie a complicatiilor.

Contraindicatii:

  • La copii unde cresterea maxilarelor nu este definitivata
  • Pacientii cu boli grave: infart miocardic in antecedente, SIDA, leucemie acuta etc.
  • Femei insarcinate
Setari Confidentialitate
Name Enabled
Cookies
We use Cookies to give you a better website experience.
Google Analytics
We track anonymized user information to improve our website.
Google Adwords
We use Adwords to track our Conversions through Google Clicks.
Google Tag Manager
We use Google Tag Manager to monitor our traffic and to help us AB test new features
Facebook
We use Facebook to track connections to social media channels.
x

Acest site folosește cookie-uri. Acceptați sau refuzați cookie-urile. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor privind cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri.