CINE SUNTEM

De peste 10 ani alaturi de pacientii nostrii.

Prima clinica Dental Crown Health si-a început activitatea in urma cu 12 ani când am deschis sediul din 1 Decembrie.

In anul 2021 după 12 ani de activitate am deschis clinica Camil Ressu ca rezultat al muncii, pasiunii si seriozității noastre. In acest moment echipa noastră este formată din 12 medici stomatologi și 8 asistente acoperind toată gama de specializări stomatologice.

O echipa cu multa experienta

Inca de la inceput ne-am dorit sa oferim servicii de cea mai buna calitate. Orientarea continua catre inovatie ne-a facut sa investim constant in aparatura de ultima generatie si mai ales colaborarea dintre medici a facut ca fiecare sa se specializeze pe un anumit domeniu crescand mereu calitatea serviciilor.

Preventia

Igienizarea dentara anuala, controalele regulate si finalizarea tratamentul reprezita cea mai sigura cale spre o dantura sanatoasa.

Specializari

Suntem mereu prezenti la cele mai noi cursuri si specializari.

Despre Noi

2010
2010

Deschiderea primei clinici

In anul 2010 am deschis primul cabinet stomatologic, cu 2 unituri dentare.

2021
2021

Deschidere Sediul Camil Ressu

Cresterea echipei, dar si a numarului de pacienti ne-a obligat sa deschidem Clinica Camil Ressu. Clinica a fost dotata cu aparatura de ultima generatie pentru realizarea implanturilor dentare, radiologie dentara, laser dentar.

2022
2022

In prezent

Scopul nostru este de a creste calitatea serviciilor noastre si sa le oferim pacientilor nostri cea mai buna experienta la dentist.

Despre Noi