Informatii generale

Dental Crown Health Sediul Camil Ressu

Prima clinica Dental Crown Health si-a început activitatea in anul 2010 când am deschis sediul din Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 51.

In anul 2021, după 12 ani de activitate am deschis clinica Camil Ressu ca rezultat al muncii, pasiunii si seriozității noastre. In acest moment echipa noastră este formata din peste 20 de medici si asistente acoperind toată gama de specializări stomatologice.

Clinica Dental Crown Health Sediul Camil Ressu

  • Clinica este formata din 8 cabinete medicale stomatologie
  • 1 Cabinet chirurgie,  1 cabinet stomatologie pediatrica, 2 cabinete microscop dentar, 1 cabinet laser dentar, 3 cabinete stomatologie generala, ortodontie si protetica.
  • Radiologie dentara completa: Computer Tomograf, Radiografie Panoramica, Teleradiografie, Radiografii intraorale.
  • Laborator foto pentru realizarea dosarelor ortodontice si a pozelor diagnostice.
In curand:
  • Scaner dentar Sirona PrimeScan – tehnologie de scanare de ultima generatie. Scanerul intraoral are o precizie micronica eliminandu-se astfel amprenta clasica cu  material elastomeric.
  • Sistemul CEREC cu posibilitatea de a realiza coroane dentare de inalta precizie si calitate in cel mai scurt timp – cu realizarea de coroane intr-o singura ora.
  • Sistemul CEREC in Lab pentru realizarea lucrarilor complexe
  • Sisteme digitale stomatologice complete.
  • Digital Smile design.
  • Chirurgie ghidata.

Munca in echipa este esentiala in obtinerea celor mai bune rezultate in cazurile complexe.

Avem medici pregatiti sa rezolve prolemele intregii familii, de la cei mici pana la adulti si varstnici.

In clinica noastra beneficiati de toate tratamentele si investigatiile necesare tuturor tratamentelor dentare.

Contact

23 aug., 2023

Tehnici de periaj

Orice tehnici de periaj folositi, ele trebuie sa realizeze curatarea tuturor suprafetelor dentare. Frecventa periajului este de 2 ori pe zi, dimineata si seara, cel de seara fiind periajul cel… Read More
23 aug., 2023

Periutele de dinti

Periutele de dinti sunt indicate in scopul curatarii eficiente si confortabile a dintilor si a tesuturilor moi din vecinatatea acestora. Periutele de dinti trebuie sa aibe urmatoarele caracteristici: sa fie… Read More
23 aug., 2023

Respiratia neplacuta

Respiratia neplacuta defineste mirosul neplacut, perceput de anturaj, emanat odata cu eliminarea aerului expirat. In mod normal, respiratia unei persoane sanatoase prezinta un miros bland sau nu prezinta miros perceptibil.… Read More