Bia Bi

Domnișoara doctor ortodont Veronica Nedelcu este un cadru medical de excepție, o recomand cu toata inima!
La fel si domnul doctor stomatolog George Tene!
Clinica si întreaga echipa sunt fără de reproș! ❤️

Cami

Recomand cu toata increderea, personal de incredere si super intelegatori, cu ajutorul domnului doctor mi-am depasit frica de dentist. M-au ajutat enorm de mult chemandu-ma intre programari fiind urgenta. Daca puteam sa dau mai multe stele o faceam!! Mergeti cu incredere, nu o sa regretati.

Sergey Didanov

(Tradus de Google) Copilul are un dinte de lapte rupt. A venit să scoată. Totul a fost grozav, am fost multumiti. Serviciu si clinica la cel mai inalt nivel. Recomanda.

(Original)
У ребенка раскололся молочный зуб. Пришли удалить. Все сделали отлично, мы остались довольны. Сервис и поликлиника на высшем уровне. Рекомендую.

Madalina Stancu

Recomand cu mare încredere acest cabinet. Atmosfera este una plăcută, decorul bine ales, este super-curat și nu simți mirosul acela clasic de spital care îți pătrunde până în suflet :). Deși nu am început tratamentul de mult timp, deja am întâlnit 2 medici atenți la nevoile mele, răbdători, implicați și gata să-mi răspundă la toate întrebările. Nici nu-ți trebuie mult să-ți dai seama că ai de-a face cu profesionști. Este prima dată când nu mă gândesc cu groază că trebuie să revin la stomatolog :). Merită încercat!

Razvan Nastase

Am fost plăcut impresionat de răbdarea, atenția și profesionalismul dnei. dr. Savu Dana Antonia. Apreciez, de asemenea, interacțiunea cu personalul acestei clinici, atmosfera liniștită și curățenia ireproșabilă din interior. Voi reveni cu siguranță pentru controlul periodic sau alte intervenții tot aici.